Újabb tévés csatlakozott Márki-Zay csapatához

Újabb tévés csatlakozott Márki-Zay csapatához

Péterfi Judit korábban portréfilmet csinállt az ellllenzéki miniszterellnök-jelölltről, most sajtófőnök lesz. 

Újabb korábbi tévés csatlakozik Márki-Zay Péter kampányához: az egykori ATV-s és Hír Tv-s Péterfi Judit lesz az Egységben Magyarországért sajtófőnöke, jelentette be a miniszterelnök-jelölt a Facebookon, tudósított a Telex. Márki-Zay szerint Péterfivel már négy éve ismerik egymást, akkor a 2018-as kampányban videót forgattak róla Hódmezővásárhelyen, ezért pedig Márki-Zay azóta is „nagyon hálás” neki. Kiderült, azóta tegeződnek is.

Péterfi „kézzel-lábbal azon lesz”, hogy Márki-Zay miniszterelnök legyen, mert szerethetőnek tartja, és szerinte ilyen miniszterelnök kell az országnak. Sok tartalmat, videót ígért a követőknek a miniszterelnök-jelölt életéről, mindennapjairól. Márki-Zay szerint Péterfi azért ideális a feladatra, mert értékeli, ha valaki kendőzetlenül őszinte.

A Magyar Hang emellett új nevekről is ír, akik tagjai lesznek Márki-Zay árnyékkormányának: a lap szerint az önkormányzatiság kérdésében Wittinghoff Tamás lesz a felelős, aki harminc éve Budaörs polgármestere. Az egyházi ügyekért Lukácsi Katalin hitoktató felel majd, aki korábban a KDNP tagja volt.

 Forrás: Telex

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23

GKI: pesszimisták az üzleti és a fogyasztói várakozások

Májusban az előző havinál pesszimistábbak lettek a vállalkozók és a lakosság is; a GKI konjunktúraindexe az áprilisi 8 pontos javulás után májusban 5 ponttal csökkent, ami az áprilisi "hurráoptimizmus" után ugyan visszaesés, de továbbra is derűlátó várakozásnak számít - közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel.

  • 2022.05.23

Ciccolina egy szenvedélyes éjszakát ígér Putyinnak, ha befejezi a háborút

Az egykori pornósztár egy évvel idősebbb az orosz diktátornál.

  • 2022.05.19