Ügyvéd haverjával síelt Borkai Zsolt

Ügyvéd haverjával síelt Borkai Zsolt

Az adriai szextúrába belebukó egykori győri városvezető a kaszinótulajdonos Rákosfalvy Zoltánnal síelt.

Az ugytudjuk.hu közölt cikket arról, hogy láthatóan kiheverte 2019-es bukását Borkai Zsolt egykori olimpikon, az adriai szextúrás videók után távozni kényszerülő volt győri polgármester. Pedig az utóbbi hetekben arról szóltak Győrben városi pletykák, hogy Borkai öngyilkos lett volna. A hírekre a Telexnek nyilatkozva úgy reagált: „Ami engem illet, nyugodtan leírhatják, hogy jól vagyok. És azt is, hogy a sportolói mivoltomnak köszönhetően van bennem elég erő ahhoz, hogy az átélt pokol után is folytatni tudjam az életemet. Nem teszem meg senkinek ezt a szívességet”. – nyilatkozta ekkor Borkai.

A lap szerint nyilatkozatát pedig alátámasztja, hogy eljutott szerkesztőségükbe egy fénykép, amelyet információik szerint Rákosfalvy Zoltán, a hírhedt adriai hajóorgia, illetve az audis telekügy másik szereplője, a város korábbi ügyvédje posztolt Facebookra. Ezen Borkai és Rákosfalvy együtt, mosolyogva pózolnak egy osztrák síparadicsomban. A képet az ugytudjuk.hu oldalán nézheti meg!

 

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23

GKI: pesszimisták az üzleti és a fogyasztói várakozások

Májusban az előző havinál pesszimistábbak lettek a vállalkozók és a lakosság is; a GKI konjunktúraindexe az áprilisi 8 pontos javulás után májusban 5 ponttal csökkent, ami az áprilisi "hurráoptimizmus" után ugyan visszaesés, de továbbra is derűlátó várakozásnak számít - közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel.

  • 2022.05.23

Ciccolina egy szenvedélyes éjszakát ígér Putyinnak, ha befejezi a háborút

Az egykori pornósztár egy évvel idősebbb az orosz diktátornál.

  • 2022.05.19