Szombathelyen is elkezdődött az előválasztás, Czeglédy már le is adta ajánlásait

Szombathelyen is elkezdődött az előválasztás, Czeglédy már le is adta ajánlásait

Ungár Péter és Czeglédy Csaba már javában gyűjti az előválasztási ajánlásokat Szombathelyen.

Vas megye 1-es választókerületében, Szombathelyen és 11 környező településen hárman indulnak az előválasztáson: Czeglédy Csaba (DK), Koczka Tibor (UVNP/DK) és Ungár Péter (LMP). Ungárt támogatja az MSZP és a Párbeszéd is és a legutóbbi mérések szerint egy hajszálnyival nagyobb esélye lenne megverni Hende Csabát, a Fidesz aspiránsát.

A nyugat.hu cikke szerint Ungár Péter hétfői sajtótájékoztatóján az előválasztás technikai részleteiről számolt be. Neki egyelőre a fő téren lehet aláírni, de később városszerte megjelennek majd a pultjai. Maga az előválasztás szeptember 18-án kezdődik és kilenc napon át tart.

Czeglédy Csaba közben a Facebookon posztolt arról, hogy elkezdték az ajánlások gyűjtését a Derkovits-városrészen, a Domus-üzletháznál. "Ha esik, ha fúj, mi gyűjtjük az aláírásokat. 400 ajánlás kell ahhoz, hogy hivatalosan jelöltté váljak az ellenzéki előválasztáson. Nagyon sokan jöttek, jöttetek már. Köszönöm!" - írta a fényképhez. Hétfő délután már arról posztolt a politikus, hogy össze is jött számára a szükséges ajánlás, sőt annál több is. Bejegyzésében megköszönte a bizalmat és arra buzdította a választókat az előválasztáson majd voksoljanak rá. 

 

A Bankszövetség ellenzi az újabb extra adóterhek kivetését

A jelenlegi környezeti feltételek mellett az idei első negyedévben a hazai bankszektor jövedelemtermelése megszűnt; az újabb extra adóterhek kivetését a magyar bankszektor ellenzi - közölte a Magyar Bankszövetség pénteken az MTI-vel.

  • 2022.06.03

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03