Sokkal több plakáthelye lesz a kampányban a Fidesznek, mint az ellenzéknek

Sokkal több plakáthelye lesz a kampányban a Fidesznek, mint az ellenzéknek

Számítások szerint akár négyszer annyi plakátja lehet a kormánypártnak, mint az egyesült ellenzéknek.

A Fidesznek akár háromszor-négyszer több választási plakátja is lehet majd a kampányban, mint az ellenzéknek - írja az RTL.hu allapján a 444. Ez azt jelenti, hogy míg az ellenzék 2-3 ezer plakáthelyre számíthat, addig a Fidesz akár 5-8 ezer helyen is hirdethet országszerte. Ezek csak az óriásplakátok, de az RTL által megkérdezett László Róbert (a Political Capital választási szakértője) szerint nagyságrendekkel kevesebb jut az ellenzéknek citylightokból (világító táblákból), illetve más, kisebb méretű felületekből is.

A szórólapok esetében pedig az jelenti a nehézséget, hogy a Magyar Posta már nem foglalkozik ezek terjesztésével. A Mediaworks egyik leányvállalata, a Medialog elég kiterjedt terjesztői hálózattal rendelkezik, de az ellenzéki pártok érthetően nem bíznak a Fidesz-közeli cégben.

Nagy zaj várható keddtől egy katonai gyakorlat miatt a Dél-Dunántúlon

Magyar-amerikai közös kiképzés lesz, ami az átlagosnál hangosabb lehet.

  • 2022.05.23

GKI: pesszimisták az üzleti és a fogyasztói várakozások

Májusban az előző havinál pesszimistábbak lettek a vállalkozók és a lakosság is; a GKI konjunktúraindexe az áprilisi 8 pontos javulás után májusban 5 ponttal csökkent, ami az áprilisi "hurráoptimizmus" után ugyan visszaesés, de továbbra is derűlátó várakozásnak számít - közölte a GKI Gazdaságkutató az MTI-vel.

  • 2022.05.23

Ciccolina egy szenvedélyes éjszakát ígér Putyinnak, ha befejezi a háborút

Az egykori pornósztár egy évvel idősebbb az orosz diktátornál.

  • 2022.05.19