Minden újonnan nyíló Aldi parkolójában lesz e-töltő

Minden újonnan nyíló Aldi parkolójában lesz e-töltő

Folytatódik az Aldi és az E.on együttműködése, amelynek keretében az energiavállalat telepíti az e-töltőket és nyújtja az e-mobilitási szolgáltatást az üzletláncnak; a megállapodás szerint az újonnan nyíló áruházaknál az igényektől függően egy vagy két töltőt telepítenek.

Az MTI-hez kedden eljuttatott közlemény szerint az Aldi és az E.on Hungária csoport 2018 óta működik együtt a magyarországi e-autózás infrastruktúrájának fejlesztésén. Jelenleg 89 áruház parkolójában 136 töltőponttal várják az e-autósokat országszerte.

Jamniczky Zsolt, az E.on Hungária csoport vezérigazgató-helyettese a közleményben hangsúlyozta: a két vállalat közösen lehetőséget teremt arra, hogy egyre többen, egyre könnyebben, gyorsabban és egyszerűbben férjenek hozzá a nyilvános töltőkhöz. A töltőhálózaton megújuló energiaforrásból származó, zöld áramot kínálnak, ezzel is segítve az ügyfeleket abban, hogy az elektromos autózás még fenntarthatóbb legyen.

Bernhard Haider, az Aldi Magyarország ügyvezető igazgatója közölte, hogy a társaság biatorbágyi logisztikai központja, valamint boltjai teljes áramellátását zöld árammal biztosítják, és klímavédelmi projektek támogatásával ellensúlyozzák károsanyag-kibocsátásukat, így karbonsemlegesen működnek.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, jelenleg országszerte 153 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 4500 munkatársat foglalkoztat.

 

Jövőre nem lesznek ledolgozandó szombatok

2023-ban is lesznek hosszú hétvégék, de mindegyik úgy esik, hogy nem lesznek munkával töltött szombatjaink.

  • 2022.06.03

BKIK: szmogriadó esetén eltűnhet a taxisok fele Budapestről

A taxisok fele eltűnhet az utcákról szmogriadó esetén a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) szerint, ha a szmogriadó-rendeletet a jelenleg beterjesztett formájában fogadják el.

  • 2022.06.03

Változik a vonatok, a HÉV és a Volánbusz-járatok menetrendje pünkösdkor

Érdemes figyelni, mert össze-vissza variálták a napokat.  

  • 2022.06.03