Ungár minden megtesz Czeglédy győzelméért

Ungár minden megtesz Czeglédy győzelméért

Az ugytudjuk.hu-nak értékelte az előválasztást Czeglédy Csaba és Ungár Péter.

“Az első szavaim a köszönetnyilvánításé. Közel 8000 szombathelyi és környező településen élő vett részt az előválasztás első fordulójában, járult el a szavazósátrakhoz, és nyilvánította ki akaratát” - kezdte értékelését a Vas megyei 1-es körzet DK-s nyertese, Czeglédy Csaba.

Az ugytudjuk.hu-nak kifejtette: ez a magas részvétel hatalmas legitimációt ad neki.Úgy látja, nem papírforma szerinti eredmény született, mert a választás esélyese Ungár Péter volt, aki bár nem szombathelyi, de a DK-n kívül mindenki őt támogatta. Kíváncsian várja, ki lesz a Fidesz aspiránsa Hende Csaba-e vagy Balázsy Péter. Szerinte azt tudni kell, hogy Hende Csaba megítélése folyamatosan romlott az elmúlt másfél évben. “Népszerűtlenebb nálam, és bár magam is megosztó személyiség vagyok, ő nálam is megosztóbb.” - tette hozzá.

“Elsőként szeretném megköszönni annak a majd’ nyolcezer embernek, aki részt vett az előválasztáson, és különösen annak a 3500 embernek, aki engem támogatott a szavazatával.” - kezdte értékelését Ungár Péter, aki egyúttal gratulált Czeglédy Csabának, akit természetesen minden erejével segíteni fog, hogy legyőzze Hende Csabát jövő áprilisban. Külön büszke arra, hogy bár - ahogy azt az eredmény is mutatja – rendkívül szoros és kiélezett versenyt vívtak, de az mindvégig korrekt maradt. “Ebben a választókerületben az előválasztás a legszebb arcát mutatta.” - tette hozzá a politikus.

További részletek az ugytudjuk.hu-n!

 

Nemény András gratulált Márki-Zay Péternek

A polgármester szerint az ellenzéki miniszterelnök-jelölt számíthat rá a jövőben.

  • 2021.10.19

Nemény András hétfőn Márky-Zai Péterrel találkozott

Jó a két politikus kapcsolata, noha Nemény Dobrev Klárát támogatja.

  • 2021.10.12

"Korszakok, stílusok, mesterek" címmel nyílt kiállítás a képtárban

A kiállítás a 20-21. század magyar művészettörténetét gyűjteményének karakteréhez igazítva mutatja be, érzékeltetve az intézmény megnyitása utáni művészeti szemléletváltásokat.

  • 2021.10.08