Keddtől pótlóbuszok járnak a Szombathely-Nagykanizsa vasútvonalon

Keddtől pótlóbuszok járnak a Szombathely-Nagykanizsa vasútvonalon

Pályakarbantartási munkák miatt keddtől módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok április 30-ig a Szombathely-Nagykanizsa vonalon - közölte a Mávinform.

A vasúttársaság honlapján olvasható hétfői tájékoztatás szerint Szombathely és Zalaszentiván között, illetve a Pécs és Szombathely között közlekedő Pannónia InterRégió vonatoknál Szombathely és Zalaszentmihály-Pacsa állomás között pótlóbuszok viszik az utasokat. Egyes vonatoknál eltérő menetrenddel és megállási renddel pótló gyorsjáratok is közlekednek - írták.

Zalaszentiván és Zalaszentlőrinc között a megjelölt menetrend szerint közlekedő összekötő járatról, illetve járatokra Zalaszentiván állomáson át kell szállni másik autóbuszra. A vágányzár idején a Püspökmolnári-Szombathely kombinált bérlettel elérhető csatlakozásokat vágányzári hirdetmény részletezi, amely az állomások pénztárainál, ügyfélszolgálatoknál, a Mávdirekt telefonszámán és a vasúttársaság honlapján is elérhető.

Hétvégén tartják a Herényi Virágutat Szombathelyen

Szombaton és vasárnap ismét megrendezik Szombathelyen a Herényi Virágutat, amelyen harminc helyi virág- és dísznövénykertészet állítja ki színpompás növényeit több mint egy kilométer hosszan - közölték az MTI-vel a szervezők.

  • 2022.04.22

Mit jelent az orosz-ukrán háború a hazai turizmusnak?

A hazai gyógyturizmust is érintheti a szomszédban zajló háború.

  • 2022.02.27

Elfogadták a szomathelyi önkormányzat költségvetését

Három milliárddal csökkent tavalyhoz képest a város büzdséje.

  • 2022.02.25