Rács mögé került a 60 éves váci drogkereskedő

Rács mögé került a 60 éves váci drogkereskedő

Elfogása eőtt kokainozott is a nagypapa korú diler. 

Őrizetbe vettek egy 60 éves férfit Vácon, akinél kábítószert, zárjegy nélküli cigarettát és hamis gyógyszereket találtak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

 

    A közlemény szerint a férfire hétfőn csaptak le a rendőrség, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai. A férfi tartózkodási helyéről, tárolójából és autójából kábítószergyanús anyagok, és porciózáshoz szükséges kellékek, hamis gyógyszerek és védjegy nélküli cigaretták kerültek elő.

    A rendőrök a lakás átkutatásakor digitális mérleget, 127, különböző méretű nejlontasakot foglaltak le, autójában 230 hamis gyógyszert találtak, amelyek között akadt nem engedélyezett és vényköteles is.

    A férfi garázsában lévő tárolóhelyiségben további 674 hamis tabletta került elő, de lefoglaltak "tarka bogyókat" is, amelyek az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint MDMA-t tartalmaznak.

    A férfi drogtesztje pozitív lett THC-re és kokainra. Kihallgatásán nem tett vallomást, kérdésekre nem válaszolt.

    Az őrizetbe vett férfi ellen kábítószer-kereskedelem, valamint gyógyszerhamisítás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatását - áll a közleményben.

 

Elkezdődött a Blokád című film forgatása

Elkezdődött a Blokád című film forgatása; a taxisblokád idején játszódó alkotás központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök.

  • 2021.10.25

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A legtöbb viharkár eddig Budapesten keletkezett.

  • 2021.10.21

Életfogytiglanra ítélték az élettársát és gyermekét meggyilkoló férfit

A férfi feltételesen se bocsátható szabadlábra.

  • 2021.10.21