Nevelt lánya molesztálása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Nevelt lánya molesztálása miatt emeltek vádat egy férfi ellen

Nevelt lányát molesztálta, élettársát és gyermekeit bántalmazta egy férfi az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene.

A Somogy Megyei Főügyészség az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, hogy a 40-es éveiben járó férfi 2018-ban kezdett el szexuálisan közeledni élettársa előző kapcsolatából születetett, 12 éves lányához.

A vádlott idővel egyre gátlástalanabbá, erőszakosabbá vált, 2020 nyarán bántalmazással, életveszélyes fenyegetésekkel vette rá a kiskorút arra, hogy kielégítse őt. A nevelőapa az ezt követő fél évben naponta kényszerítette szexuális cselekményre a lányt.

A férfi terrorban tartotta a családját: nemcsak a kiskorú sértettet és élettársát, hanem élettársával közös kiskorú gyermekeit is rendszeresen verte, a gyermekek a szemtanúi is voltak, ahogy a vádlott az édesanyjukkal és testvéreikkel bánt.

A történtek 2021 elején, gyermekvédelmi jelzőrendszeren keresztül jutottak a barcsi nyomozók tudomására. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság később letartóztatta a férfit, aki ellen az ügyészség 18. életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

A vádhatóság a Kaposvári Törvényszékhez benyújtott vádiratában a vádlottal szemben fegyházbüntetés kiszabására, valamint arra tett indítványt, hogy tiltsa el a férfit a 18. életévét be nem töltött emberekkel összefüggő foglalkozásoktól és szüntesse meg a szülői felügyeleti jogát.

Az idén is kinyit Budapest egyetlen dunai strandja

Az idén is kinyit a SHO Beach, Budapest egyetlen dunai strandja a Kopaszi gáton szerdán - közölte a strand területének tulajdonosa, a Property Market Kft. az MTI-vel.

  • 2022.06.01

Elítélt a bíróság két lányt, aki kirabolt egy külföldit

A rabllás idején az elkövetők 12, illetve 14 évesek voltak.

  • 2022.05.30

Felavatták az első mentőmellényállványt Balatonalmádiban

Ingyenesen biztosít mentőmellényeket gyermekek számára az a mentőmellényállvány, amit vasárnap avatott fel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) Balatonalmádiban a település legnagyobb strandján.

  • 2022.05.30