Modellkedni indult Bécsbe, prostitucióra kényszerítették a fiatal lányt

Modellkedni indult Bécsbe, prostitucióra kényszerítették a fiatal lányt

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 29 éves, és kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt egy 61 éves karancskeszi lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 29 éves férfi 2020. szeptember 1-jén nőismerősét modellkedés ürügyén személygépkocsival Bécsbe vitte. Ott a gyanúsított a sértettet megfenyegette, majd egy számára ismeretlen férfival prostitúciós tevékenységre kényszerítette. A nő ezután a férfi figyelmetlenségét kihasználva elmenekült a lakásból, majd Magyarországra utazott, azonban a 29 éves karancskeszi lakos tovább fenyegette.

A rendőr-főkapitányság, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság és a Cserhát Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai közös akcióban 2021. július 13-án elfogták a 29 éves férfit, továbbá lakóhelyén és az üggyel összefüggésben további két családi házban tartottak kutatást, amelynek során egy 61 éves nő ingatlanában több tő kábítószergyanús növényt találtak meg és foglaltak le. A növényeken elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

A nyomozók a férfit és a nőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták, amelyet követően a 29 éves terheltet őrizetbe vették és a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Elkezdődött a Blokád című film forgatása

Elkezdődött a Blokád című film forgatása; a taxisblokád idején játszódó alkotás központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök.

  • 2021.10.25

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A legtöbb viharkár eddig Budapesten keletkezett.

  • 2021.10.21

Életfogytiglanra ítélték az élettársát és gyermekét meggyilkoló férfit

A férfi feltételesen se bocsátható szabadlábra.

  • 2021.10.21