Meghalt M. Richárd

Meghalt M. Richárd

Meghalt M. Richárd, a 2017-ben történt Dózsa György úti balesetért jogerősen elítélt férfi, írja a Blikk a család tájékoztatására hivatkozva. 

M. Richárd tavaly decemberben kapott először sztrókot még a szombathelyi börtönben. Ügyvédje már akkor a büntetés-végrehajtási intézethez fordult, hogy szakítsák félbe a büntetését, amíg felépül. Mocsai Gergely akkor azt mondta: a férfi 24 órát feküdt a cellájában ellátás nélkül a sztrókja után. A férfi élettársa pedig azt mondta: embertelen körülmények között tartják fogva M. Richárdot.

Második sztrókja után április közepén a család és az ügyvédje is kezdeményezte az átszállítását, de végül csak húsvét után került a berettyóújfalui börtönkórházból a debreceni klinikára. Száznegyvenről hatvan kilóra fogyott, a protokoll alapján az intenzív osztályon is az ágy keretéhez bilincselték a kezét, és folyamatosan felügyelték.

M. Richárd 2017. május 15-én jogosítvány nélkül, a sebességhatárt átlépve okozott balesetet a budapesti Dózsa György úton. A balesetben ketten meghaltak, ketten súlyosan megsérültek. 

(telex)

Az idén is kinyit Budapest egyetlen dunai strandja

Az idén is kinyit a SHO Beach, Budapest egyetlen dunai strandja a Kopaszi gáton szerdán - közölte a strand területének tulajdonosa, a Property Market Kft. az MTI-vel.

  • 2022.06.01

Elítélt a bíróság két lányt, aki kirabolt egy külföldit

A rabllás idején az elkövetők 12, illetve 14 évesek voltak.

  • 2022.05.30

Felavatták az első mentőmellényállványt Balatonalmádiban

Ingyenesen biztosít mentőmellényeket gyermekek számára az a mentőmellényállvány, amit vasárnap avatott fel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) Balatonalmádiban a település legnagyobb strandján.

  • 2022.05.30