Kutyabarátkozás után fejelés volt Nyíregyházán

Kutyabarátkozás után fejelés volt Nyíregyházán

Egy évre felfüggesztette az eljárást a Nyíregyházi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, akinek póráz nélkül sétáló kutyájától egy másik eb megijedt, az emiatt kialakult vitát a férfi pedig erőszakosan rendezte.

A férfi 2021. június 26-án napközben nagyobb mennyiségű szeszes italt fogyasztott el, majd éjjel 22 óra körül Nyíregyháza főterén póráz és szájkosár nélkül sétáltatta a border collie fajtájú kutyáját. A kutya meglátott egy kisebb testű spánielt, melynek gazdája az egyik teraszon lévő asztalnál beszélgetett barátnőjével. A férfi kutyája a spánielhez ment, mire annak gazdája ezt támadásnak vélte, és a kiskutyát az ölébe vette azért, hogy távol tartsa a nagyobb testű border collietól. Mindezt látva a szomszéd asztalnál ülő külföldi férfi a nő segítségére sietett, és az elkövető kutyája irányába rúgott azért, hogy elkergesse a helyszínről. Ekkor ért az asztalhoz az ittas férfi, aki a látványon felbosszantotta magát, és a külföldi férfit előbb lefejelte, majd a teraszon több asztalt és széket is felborított. Ezzel a magatartásával garázdaság vétségét valósította meg.

Az ügyészség a büntetlen előéletű és megbánó magatartást tanúsító férfival szemben az eljárást egy évre felfüggesztette, melynek eredményes elteltével az eljárás megszüntetése várható.

Elkezdődött a Blokád című film forgatása

Elkezdődött a Blokád című film forgatása; a taxisblokád idején játszódó alkotás központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök.

  • 2021.10.25

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A legtöbb viharkár eddig Budapesten keletkezett.

  • 2021.10.21

Életfogytiglanra ítélték az élettársát és gyermekét meggyilkoló férfit

A férfi feltételesen se bocsátható szabadlábra.

  • 2021.10.21