Kréta és katis terjesztés gyanújával tartóztatták le

Kréta és katis terjesztés gyanújával tartóztatták le

Egy bagi férfi „kréta” és „katis” fantázia névvel ellátott pszichoaktív anyagot terített Bag és Aszód településeken a gyanú szerint.

A gödöllői nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 64 éves bagi férfit, aki a gyanú szerint pszichotróp anyagot árusított a környező településeken.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai által koordináltan aszódi, kistarcsai, veresegyházi és péceli rendőrök, valamint két szolgálati kutya és egy ebrendész vett részt abban az akcióban, amelyet több hónapnyi felderítő munka után 2021. június 23-ára időzítettek. A nyomozást megindító információ mindössze annyi volt, hogy „kréta” és „katis” fantázia névvel ellátott pszichoaktív anyagot terítenek Bag és Aszód településeken. A felderítés egy 64 éves bagi férfi irányába vitte a rendőröket, az ő elfogására szervezték az akciót.

A rajtaütéskor közel 3,5 millió forintot, 25 karórát, három mobiltelefont, egy mérleget, anyagmaradvánnyal, valamint fehér porral szennyezett alufóliadarabokat találtak. A férfit elfogták és előállították. Kihallgatásán a terhére rótt bűncselekményt nem ismerte el, állítása szerint soha nem árult drogot.

A 64 éves bagi férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.

police.hu

Elkezdődött a Blokád című film forgatása

Elkezdődött a Blokád című film forgatása; a taxisblokád idején játszódó alkotás központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök.

  • 2021.10.25

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A legtöbb viharkár eddig Budapesten keletkezett.

  • 2021.10.21

Életfogytiglanra ítélték az élettársát és gyermekét meggyilkoló férfit

A férfi feltételesen se bocsátható szabadlábra.

  • 2021.10.21