Kifogták az év legnagyobb busáját

Kifogták az év legnagyobb busáját

Harcsát szeretett volna fogni, de a zsákmány láttán nyilván nem volt csalódott Bakonyi Balázs, akinek a horgára akadt a kapitális méretű, hatvannyolc kilogrammos busa Ráckevén – olvasható a Pecaverzum oldalán.

 

„Az unokatestvéremmel mentem le horgászni. Pergetünk, és én egyszer csak úgy éreztem, mintha leütötte volna a hal – emlékezett vissza a rekordfogás körülményeire a pecás, aki elmondta, hogy fél óráig azt hitték, hogy harcsával van dolguk, mert a hal a farkával mindig megütötte a zsinórt, miközben ment befelé - jelent meg az Indexen.

A hal első pár kirohanása megközelítette már a százötven métert, de szerencsére nem szaladt le az összes zsinór. Nagyon sokáig tartotta magát a busa, hiába álltam bele a fárasztásba. A súlya miatt nehéz volt felhúzni, de a végére azért nagyon elfáradt. A partszélen három-négy méter hosszan kicsi a vízmélység, csupán ötven-hatvan centiméter, ott húztam fel a busát” – idézte fel a nagy fogás körülményeit Bakonyi Balázs.

A Pecaverzum úgy tudja, ez az év legnagyobb busa fogása.

Fotó: Pecaverzum 

Elkezdődött a Blokád című film forgatása

Elkezdődött a Blokád című film forgatása; a taxisblokád idején játszódó alkotás központi alakja Antall József, a rendszerváltás utáni első, szabadon választott miniszterelnök.

  • 2021.10.25

Viharkárok miatt riasztják a tűzoltókat országszerte

A legtöbb viharkár eddig Budapesten keletkezett.

  • 2021.10.21

Életfogytiglanra ítélték az élettársát és gyermekét meggyilkoló férfit

A férfi feltételesen se bocsátható szabadlábra.

  • 2021.10.21