A nap hülyéje: lopás miatt rendőrt hívott egy férfi a lakásába, ahol drogot tárolt

A nap hülyéje: lopás miatt rendőrt hívott egy férfi a lakásába, ahol drogot tárolt

Lopás miatt hívott rendőrt egy férfi budapesti lakásába, ahol drogot tárolt, így végül kábítószer-kereskedelem miatt elvitték a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a 21 éves gyanúsított március 19-én reggel kért rendőri intézkedést, mondván, egy szexuális szolgáltatást kínáló weboldalról az otthonába invitált nő és társa a pénztárcájából ellopott 160 ezer forintot. A kiérkező rendőrök nemcsak a bejelentőt és a két nőt, hanem jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot is találtak a lakásban.

A jelenlévők mindannyian beismerték, hogy nem sokkal korábban kábítószert fogyasztottak, és ezt a tényt rendőrségi gyorsteszt is igazolta. A belvárosi lakásban tartott kutatáskor többek között digitális mérleget, simítózáras tasakokat, valamint kiporciózva 46 gramm növényi törmeléket - feltehetően marihuánát - és 26 gramm fehér színű, kábítószergyanús anyagot foglaltak le. Ezeket szakértő bevonásával vizsgálják.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a 21 és 25 éves nőt lopás, illetve kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A drogfogyasztást mindkettejük elismerte, a lopást viszont tagadták.

A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, érdemi vallomást nem tett. Őrizetbe vétele után a rendőrök kezdeményezték a letartóztatását. A két nő szabadlábon védekezhet - olvasható a közleményben.

Az idén is kinyit Budapest egyetlen dunai strandja

Az idén is kinyit a SHO Beach, Budapest egyetlen dunai strandja a Kopaszi gáton szerdán - közölte a strand területének tulajdonosa, a Property Market Kft. az MTI-vel.

  • 2022.06.01

Elítélt a bíróság két lányt, aki kirabolt egy külföldit

A rabllás idején az elkövetők 12, illetve 14 évesek voltak.

  • 2022.05.30

Felavatták az első mentőmellényállványt Balatonalmádiban

Ingyenesen biztosít mentőmellényeket gyermekek számára az a mentőmellényállvány, amit vasárnap avatott fel a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) Balatonalmádiban a település legnagyobb strandján.

  • 2022.05.30